Kom och träffa dina framtida kollegor

Få en inblick i ett arbetsliv som ligger öppet för dig redan efter avslutad gymnasieutbildning. Upptäck en bransch som är under ständig utveckling. En arbetsmarknad som innehåller tusen jobb och en värld full av möjligheter. 16 januari slår vi upp dörrarna och ger dig chansen att möta en ny framtid. Här finns arbetsgivare på plats för att ge dig en klar bild av branschen.

Nu är alla platser fyllda till eventet och vi ser fram emot att få träffa er alla den 16:e.
Vi ses där. Hej framtid!

 

SÅ HÄR KOMMER DET att GÅ TILL

GUIDAD TUR TILL DESTINATON

Ni lotsas ut till väntande bussar, alternativt promenerar, ut till företagsbesöken. På bussen ger en guide information om företagen, praktisk information inför besöket samt svarar på frågor.

KICKOFF

Portarna öppnas till Malmö Live, och besöker utställningen i kongresshallen där företag från branschen, gymnasieutbild­ningar, yrkesskolor och fackförbund ställer ut och visar upp sin verksamhet. 

KICKOUT

Efter besöken samlas alla till en avrundande kickout med musik och härligt häng. Här ges det möjlighet att prata med en studievägledare samt att ta del av vänners erfarenheter från dagen. 

FÖRETAGSBESÖK

Ute på företagen får ni veta mer om vad företaget gör, vilka yrkeskategorier som finns där, vilken kompetens och vilka egenskaper som man uppskattar hos sina medarbetare, och vad man har för idéer för framtiden. Varje person besöker två företag á 30-45 minuter innan ni åker tillbaka för en kickout.

TIDPLAN

Max 300 personer
Kickoff 10.30
Busstur 12.00
Besök: 12.00-14.00
Kickout: 14.00-15.00