hej framtid ger dig en inblick i arbetslivet

Har du funderat på vad en Food & Beverage Manager gör varje dag? Eller hur det är att jobba nära varandra i ett restaurangkök? Detta och mycket mer får du svar på av Burim, Ida och Evelyn som alla har något gemensamt – de jobbar inom besöksnäringen och de älskar sina jobb. Titta och inspireras av dessa tre personer när Elin för en dag får prova på att gå i deras skor en dag på jobbet. Hej Framtid!

 

Hej Framtid och Elin träffar Burim Sumiq

Har du någonsin funderat på hur det är att jobba på hotell? Det tar vår stjärna Elin reda på åt dig. Elin som driver YouTube-kanalen Elinens träffar Burin Sumiq som arbetar som Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Malmö Live. Vad innebär hans arbete och hur hamnade han här? Varför älskar han sitt jobb så mycket och hur är det när jobbet är en livsstil? Titta på filmen där Elin ger dig en in inblick i yrket Food & Beverage Manager. 

I praktiken kan du gå hur långt som helst.

 

 

Hej Framtid och Elin träffar Ida Rosengren

Vill du driva restaurang? Eller café? Eller kanske ett bageri? Ja, möjligheterna är många vilket Ida Rosengren, som kom tvåa i kocktävlingen ”Olivier Roellinger Contest” i Paris i år, kan berätta mer om. Vilka framtidsutsikter har Ida, och hur tänker hon nå dem? Inspireras av Ida som både går i skolan och både på café och reastaurang. Elin från YouTube-kanalen Elinens träffar Ida för en dag och provar på att jobba i köket som kock.

Jobb direkt efter gymnasiet. Det är praktiskt.

 

 

Hej Framtid och Elin träffar Evelyn Piros

Älskar du en levande miljö, är social och gillar att arbeta med människor? I så fall är kanske ett hotell rätt arbetsplats för dig. På Quality Airport Dan i Kastrup jobbar Evelyn Piros som receptionist. Evelyn tog silver i Euroskills (yrkes-EM) 2016. Hur påverkar en levande miljö dig och se när Evelyn hanterar alla bollarsom är i luften på ett Hotell.  Vi skickade ut Elin som driver YouTube-kanalen Elinens att prova på yrket för en dag. Så här gick det.

Säg hej till din framtid!